Moderne faciliteter til dit kæledyr​​ ✔ 

Omsorgsfuldt personale​ ✔

Se de nyeste billeder/videoer af
​hunde og katte vi har i pleje pt​.​​

Besøg vores side med lækkert udvalg af hunde og katte mad  ​HER

Se vores besøgsrapport HER

Åbningstider

​Indlevering og afhentning:

​Alle dage mellem kl. 9-10 og 17-18.

Respekter venligst vores åbningstider.

Den 24. dec. er der lukket for indlevering og afhentning, den 31.dec er der kun åben mellem kl. 9-10.

Telefontid:

​Alle dage mellem kl. 8.00 til 18.00 - læg gerne en besked og vi ringer tilbage så hurtigt som muligt.

Fremvisning:

​Fremvisning af pensionen er kun mod forudgående aftale. Vi har ikke fremvisning i vores højsæsoner.

​​

Vi glæder os til at byde dig og din hund og/eller kat velkommen.​

Priser​

Vi har 20 rum hvor nogle af dem er ekstra store, hvis du har flere hunde eller meget store hunde.

I prisen er inkluderet følgende:

Mad, pleje, lufte/gåture og legetid:

Tørkost eller barf, daglig rengøring af værelset og udvendig løbegård. Hundene kommer ud 4 gange om dagen hvor de bliver aktiveret på forskellig måde. Vi har store legepladser/hundefold hvor hunden kan lege med andre hunde – hvis ejeren giver lov !. Ellers kan hunden lege med os eller bare løbe og hygge sig. Vi har derudover også 4 store hundeluftningsarealer/løbegårde hvor hundene kommer ud på skift i løbet af dagen. ​

Priser 2019:

1 hund i værelse med udendørs løbegård kr. 245,00 pr. dag.

2 hunde i samme værelse med udendørs løbegård kr. 340,00 pr. dag.

3 hunde i samme værelse med udendørs løbegård kr. 430,00 pr. dag.

1 hund over 60 kg kr. 340,00 pr. dag.

Wellness for hunde:

1 x vandløbebånd kr. 175,00

3 x vandløbebånd kr. 450,00

5 x vandløbebånd kr. 700,00

10 x vandløbebånd kr. 1350,00

Der tages forbehold for størrelsen og temperament af hundene, hvis 2 eller 3 hunde skal være i samme rum. Ved store hunde over 60 kg skal man bestille et rum til hver hund (hvis du har flere hunde).

​Se længere nede for priser omkring Nytår.

Som udgangspunkt går vi ud fra at dine hunde kan sammen, hvis du ønsker at de skal være i samme værelse. Tænk på om dine hunde også er gode venner når de spiser, da det også foregår i værelset. De vil også være sammen når det er legetid på legepladserne og i luftearealerne osv. Hvis dine hunde ikke kan luftes sammen så skal du booke to rum til dem. 

Vi sætter kun hunde i samme værelse hvis de bor sammen til dagligt hos deres ejere. Du vil aldrig opleve at din hund bliver sat sammen med andre hunde i værelset. Det er udelukkende på vores legepladser, at hunde kan blive sat sammen og KUN hvis du har givet tilladelse til det OG der vil altid være en voksen person til stede.​ Vi passer rigtig mange hunde som enten ikke har lyst til at være sammen med andre hunde under luftning/leg, eller hvor ejer ikke ønsker at hunden er sammen med andre hunde. Det er selvfølgelig helt iorden og det vil ALTID blive respekteret.

Betalingsbetingelser:

Der afregnes for opholdet, ved indlevering af hunden. Vi tager mod Dankort og kontanter, men du kan også betale via Mobilepay på nr. 38397. Der er også mulighed for at du inden opholdet start overfører beløbet til vores konto 2320-6883304320. 

Ankomstdag regnes som en hel dag, uanset tidspunktet for ankomst.

Afrejse dagen regnes også som en hel dag, uanset tidspunktet for afrejse. Der betales for hele det bookede ophold, også selvom du afhenter før tid.

Der er ikke booket ophold hos os, før at du har modtaget en bekræftelse.Vi bestræber os på at sende en mail til dig indefor 24 timer efter at du har booket hos os.


Højsæsoner:​

vinterferie (uge 7 og 8) – påskeferie – sommerferie (uge 25 til og med 33) – efterårsferie (uge 42) – jul og nytårsferie.

Der skal minimum betales for 7 dage i sommerferie ugerne 25-33 samt henover Nytåret. Dvs at du kan godt booke for mindre end 7 dage, men du betaler for minimum 7 dage.

I vores øvrige højsæsoner skal der minimum betales for 5 dage. Dvs at du kan godt booke for mindre end 5 dage, men du betaler for minimum 5 dage. 

Der skal betales et depositum på kr. 750,00 pr. værelse ved booking i højsæsonen, der er ikke reserveret plads før vi har modtaget depositum og du har modtaget en bekræftelse fra os. Vi kan vælge ikke at bede om depositum. Depositum kan ikke flyttes til andre perioder og returneres ikke ved afbestilling eller udeblivelse. Depositum indbetales på vores konto i Nordea: 2320-6883304320 og seneste 7 dage efter fremsendelse af faktura. Hvis beløbet ikke indbetales til aftalt tid, bortfalder bookingen uden yderligere henvendelse til dig.

Aflysning eller rettelser i sommerferie ugerne; Vi oplever desværre at der er en del som booker feks 14 dage for at være sikker på at få plads. Når så rejsen er bestilt, så skal der feks kun bruges 8 dage. Dvs at der så opstår "huller" på begge sider af den booking på nogle få dage, som vi så ikke kan få afsat. Det har derfor været nødvendigt med særlige regler for ændringer i sommerferie ugerne: Ændringer skal ske senest 14 dage efter booking ellers betales for hele det oprindeligt bookede ophold. Afbestilling skal ske senest 21 dage før påbegyndt ophold, ellers betales der for hele det oprindeligt reserverede ophold. Ved udeblivelse skal du betale for hele det oprindeligt reserverede ophold.

Aflysning eller rettelser i øvrige højsæsoner skal ske senest 21 dage før påbegyndt ophold ellers betales der for det reserverede ophold. Ved udeblivelse skal du betale for hele det reserverede ophold.

Lavsæson:

Der skal ikke betales depositum. Aflysning eller rettelser, skal ske senest 7 dage før påbegyndt ophold ellers betales der for det reserverede ophold. Ved udeblivelse skal du betale for hele det reserverede ophold.

Pris NYTÅR:

1 hund i værelse med udendørs løbegård kr. 1715,00.

2 hunde i samme værelse med udendørs løbegård kr. 2380,00.

3 hunde i samme værelse med udendørs løbegård kr. 3010,00.

For ovennævnte pris kan du have din hund/e i pensionen i 7 dage. Feks kan den være i pension fra den 30/12 til den 5/1. Du kan naturligvis også nøjes med have den i pension feks. fra den 31/12 til den 1/1. Ophold ud over 7 dage afregnes som normal pris pr dag.

Er du i tvivl – ring 40402493

Adresse

Hunde- og kattepension Tureby

Østerskovvej 22

4682 Tureby 

Følg os

fb-bwFacebook