✔ Moderne faciliteter til dit kæledyr​​

✔ Omsorgsfuldt personale​

Se de nyeste billeder/videoer af
​hunde og katte vi har i pleje pt​.​​

Besøg vores side med lækkert udvalg af hunde og katte mad  ​HER

Se vores besøgsrapport HER

Åbningstider

​Indlevering og afhentning:

​Alle dage mellem kl. 9-10 og 17-18.

Respekter venligst vores åbningstider.

Den 24. dec. er der lukket for aflevering og afhentning, den 31. dec. er der kun åben mellem kl. 9-10.

Telefontid:

​Alle dage mellem kl. 8.00 til 18.00 - læg gerne en besked og vi ringer tilbage så hurtigt som muligt.

Fremvisning:

​Fremvisning af pensionen er kun mod forudgående aftale. Vi har ikke fremvisning i vores højsæsoner.

​​

Vi glæder os til at byde dig og din hund og/eller kat velkommen.​

Vigtigt inden ankomst /aflevering​

Inden du ankommer med din hund til pensionen, er der nogle ting du skal have på plads:

Vacciner /sygdomme:

Alle hunde skal være vaccineret med en af hundens dyrlæge godkendt vaccine og gyldig vaccinationsattest skal forevises ved ankomsten. Hunden behøver kun at være vaccineret mod hundesyge, parvovirus og leverbetændelse. 

Hunde under 2 år: vaccinen må max. være 1 år gammel.

Hunde over 2 år: vaccinen må være op til 4 år gammel. 

Hvis du ønsker at komme med en positiv titer test i stedet for vaccinationsattest, så accepteres det også.

Ovenstående vaccinationskrav er i tråd med WSAVA ( verdens sammen slutningen af smådyrsdyrlæger) som Danmarks Dyrlægeforening også er medlem af. Samme vaccinationskrav er iøvrigt til Dansk Kennel Klubs udstillinger og arrangementer. 

Ekstra Kennelhostevacciner er ikke et krav, men anbefales (se mere nedenfor om kennelhoste).

Hunden behøver ikke at være hverken rabies eller leptospirose vaccineret, for at være hos os. Det er udelukkende hundesyge, parvovirus og leverbetændelse at hunden skal være vaccineret for.  

Hunde som af os skønnes syge eller tilskadekomne, bliver for ejerens regning bragt til vores tilknyttede dyrlæge. Hvis din hund skønnes syg ved ankomsten, kan vi bede jer om at tage hunden med igen. Hvis din hund har været syg efter at du har booket opholdet, og den skal have medicin under opholdt, så kontakt os venligst om det. 


Særligt omkring kennelhoste:

Kennelhoste er en smitsom sygdom, som smitter ved dråbeinfektion og ses ofte om foråret og i efteråret, lidt ligesom når vi selv får en forkølelse. Uanset hvor mange foranstaltningern vi gør os, så kan vi ikke undgå at få den i pensionen i ny og næ.

Sygdommen optræder som regel på steder hvor der er flere hunde samlet, feks hundepension, træningspladser, udstillinger, hundeluftepladser osv. Det er som i en børnehave hvor et barn kommer med forkølelse og inden man får set sig om, så er der nogle der er smittede. Ikke alle nødvendigvis, nogle er modtagelige og andre er ikke. Det samme gælder for hundene.

Under normale omstændigheder er kennelhoste helt uskadelig. Hunden hoster i ca 14 dage.

Årsagen til sygdommen skyldes parainfluenza virus samt en bakterie. Det er muligt at vaccinere mod begge typer af kennelhoste. Vaccinen som benyttes er en overflade vaccine, som dryppes i hundens næsebor, i løbet af ca 3 døgn danner hunden antistoffer mod bakterien. Det tager ca 3 uger før der er dannet antistoffer mod parainfluenxa virus. Vaccinen i næsen danner antistoffer i næsehulens slimhinder og forebygger dermed at hunden kan optage smitten.

Vaccinen nedsætter betydeligt risikoen for, at hunden får kennelhoste. Skulle hunden alligevel blive smittet trods vaccinen, så vil hunden som regel hoste mindre og i kortere tid end hvis den ikke havde fået vaccinen.

Vaccinen antages at beskytte hunden i op til 1 år.

Vær opmærksom på, at såfremt din hund er blevet vaccineret med en paraply-vaccine hvor kennelhoste indgår, ja så kan den altså stadig risikere at få kennelhoste.

ANBEFALING:

Det anbefales at din hund får overflade vaccinen (vaccinen der dryppes i hundens næsebor) mod kennelhoste mindst 3 uger før den skal i pension, men det er ikke et krav.​

Vi samarbejder med Den Mobile dyreklinik v. Julie Vinding, som også fører tilsyn med pensionen 2 gange årligt. Derudover bruges Faxe Dyrehospital og Herfølge Dyreklinik ved behov for dyrlægebesøg.

Lopper:

Din hund skal være fri for lopper ved ankomsten. Hvis vi finder lopper på din hund under opholdet, vil vi behandle din hund for lopper for din regning og det vil være nødvendigt at rengøre hele pensionen på din regning. Afregningen vil foregå ved afhentningen. Du vil blive orienteret under hundens ophold, hvis vi finder lopper. Pris kr. 1000,00

Eget foder / medicin / legetøj / senge:

Hvis du ønsker at din hund skal have sit eget foder, så giver vi gerne det. Sørg for at du tager rigeligt med, hvis du uforudset skulle blive forsinket på hjemturen. Og sørg for at det er delt op i portioner så den får den mængde den er vant til der hjemme. Leverpostej, dåsemad osv som der blandes i fodret skal vi nok klare udfra dine anvisninger. Godbidder kan medbringes eller købes i gårdbutikken.

Har din hund behov for medicin, giver vi naturlig også gerne det. Sørg for at der er rigeligt hvis du uforudset bliver forsinket.

Legetøj, senge mm. må meget gerne medbringes, vi syntes at det er en god ide at din hund har en velkendt lugt med hjemme fra – og det kunne feks være i form af at have sin egen seng og legetøj med. Det er på eget ansvar og også dit ansvar at du får tingene med hjem igen. Vi gemmer glemte genstande i 14 dage. Vi vil helst ikke have skåle med. Hvis du ikke ønsker at medbringe nogle ting til din hund, så har vi naturligvis alt hvad din hund har behov for, mens den er i pleje hos os.

Når du ankommer:

Vi har åbent alle dage mellem kl 9-10 eller 17-18. Der er ikke mulighed for aflevering af din hund udenfor vores åbningstider.

Når du ankommer så lad venligst hunden blive i bilen. Du bliver modtaget på gårdspladsen. Hvis du kommer før tid så må du vente ved lågen til vi lukker op. Vær opmærksom på, at vi har mange katte på ejendommen, der er andre hunde og der er masser af vildt på marken. Så hold din hund i bilen, til vi er klar til at modtage din hund.

Det vil sige, at når du ankommer, så lad hunden blive i bilen. Janne vil oftest være klar til at møde dig på gårdspladsen, og hvis ikke Janne er der, så er du velkommen til at gå ind i gårdbutikken og vente der indtil Janne kommer. Vi skal som en start tjekke vaccinationsattesten og der skal afregnes for opholdet. Har du valgt at tage noget med til din hund, tager vi imod det her. Såfremt du ønsker at købe godbidder, legetøj eller andet klarer vi også det her.

Vi går sammen ud til bilen. Hunden tages i snor FØR den tages ud af bilen. Tag hensyn til vores katte og andre hunde på ejendommen, så hold din hund i kort snor.

Vi sætter vores eget halsbånd og snor på hunden og overtager herefter hunden som så forlader jer, og kommer ud at gå en tur som dens allerførste oplevelse med os. Dvs at hunden forlader jer og ikke omvendt. I kan nu køre afsted på jeres ferie/ophold. Når vi tager din hund, så går vi en tur med din hund på vores arealer som det første. Den får lejligehed til at snuse og kikke på hvor den er kommet på ferie. Der vil være masser af spændende dufte som den vil have travlt med at undersøge.

Efter gåturen tager vi hunden ind i dens værelse i pensionen, hvor den bliver budt velkommen til sit ferieophold med en godbid, en god lille snak og lidt nusseri bag øret for at vi kan lære hinanden lidt bedre at kende. Hundens evt medbragte seng mm er under gåturen blevet bragt ind på værelset, så hunden har nogle kendte ting i sit værelse når vi kommer ind efter gårturen. På den måde har hunden fra starten af en positiv oplevelse med at komme ind i dens værelse.

Sidder du inde med spørgsmål? Du skal være velkommen til at kontakte os på tlf: 40 40 24 93 eller sende en mail til info@hundeogkatteimperiet.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad siger vores kunder om os

Mange har haft fantastiske oplevelser hos os. Læs hvordan vores kunder oplever vores tryghed og service

et dejligt sted på landet, masser af plads til dyrene, både inde og ude. flinke og behagelige ejere.

​Jens haugaard nielsen

Via Google anmeldelser

Min små yorkier har det fantastisk
Jeg er bare så glad for stedet ❤🐕🐕

Freja Stauning

Via Google anmeldelser

D'angletere for både hund og kat. Kan kun anbefales. Fedt med de daglige videoer af "Det lille kræ"

Jane Doe

Via Google anmeldelser

Adresse

Hunde- og kattepension Tureby

Østerskovvej 22

4682 Tureby 

Følg os

fb-bwFacebook