✔ Moderne faciliteter til dit kæledyr​​

✔ Omsorgsfuldt personale​

Se de nyeste billeder/videoer af
​hunde og katte vi har i pleje pt​.​​

Besøg vores side med lækkert udvalg af hunde og katte mad  ​HER

Se vores besøgsrapport HER

Åbningstider

​Indlevering og afhentning:

​Alle dage mellem kl. 9-10 og 17-18.

Respekter venligst vores åbningstider.

Den 24. dec. er der lukket for aflevering og afhentning, den 31. dec. er der kun åben mellem kl. 9-10.

Telefontid:

​Alle dage mellem kl. 8.00 til 18.00 - læg gerne en besked og vi ringer tilbage så hurtigt som muligt.

Fremvisning:

​Fremvisning af pensionen er kun mod forudgående aftale. Vi har ikke fremvisning i vores højsæsoner.

​​

Vi glæder os til at byde dig og din hund og/eller kat velkommen.​

​Information

At vælge pension til sit kæledyr er en tillidssag, vi vil gøre alt for at dit kæledyr får en dejlig oplevelse mens den er i pleje hos os. Vi tager udgangspunkt i det enkelte dyr. Vores passion er kæledyr!

peter-hylager_150x158 janne_211x153

​Peter og Janne Hylager

​​

Er ejere af pensionen, Janne arbejder fuld tid på pensionen og har ansatte til at hjælpe med de mange opgaver. Udover pensionen er der et mindre jordtilliggende der drives som landbrug. Desuden har vi også en gårdbutik hvor vi sælger Barf hunde- og kattemad, tørkost samt hunde- og kattetilbehør. Se vores webshop Hunde- og katteimperiet. Læs mere om os i hovedmenuen “om os”.

Vi bor i dejlige landlige omgivelser, med ganske få 100 meter til Bregentved Gods skove.

hus-og-have_290x204

Hundepensionen er nyetableret i 2012, kattepensionen har vi startet i 2016. Vi er en lille pension, der har plads til 20 hunde og 22 rum til katte. 

Hvert værelse i hundepensionen har hver deres udvendige løbegård. Værelserne varierer i størrelse, nogle er beregnet til små hunde, andre til store hunde og andre igen til at flere hunde fra samme ejer kan gå sammen. Derudover har vi indhegnede arealer hvor hunden kan få lov til at lege og løbe. Hvis den må for sin ejer, vil der også være mulighed for at lege med andre hunde når vi tager hundene på deres daglige ture. Vi sikre os naturligvis at hundene kan enes.

Kattepensionen er i meget høj grad lagt an på at kattene kan færdes sammen, og det er katte jo helt fantastiske til. Kattene har mulighed for aktivering i det store fællesrum. 

Vi har tilladelse fra Fødevarestyrelsen FindHundeSmiley og Faxe Kommune til at drive hunde- og kattepension, og derudover har vi fast dyrlægekontrol 2 gange årligt. Fødevarestyrelsen kontroller os 1 gang årligt. 

Pensionen er opvarmet med gulvvarme. Hos hundene er gulvet lavet sådan at den ene halvdel er med varme og den anden halvdel er uden varme. Hunden kan altså vælge om den vil ligge varmt eller koldt.

Når hundene er i vores indhegninger er de uden snor og kan løbe og lege frit. Når vi går tur med hundene på ejendommens arealer, på offentlig vej eller vores private vej, så er hundene altid i snor.

Priser: priserne for at have hund, kat eller smådyr i pension finder du ved at klikke på feks menuen “Hundepension” øverst i skærmbilledet, på venstre side kommer så nogle menuer hvoraf den ene er “priser”. På tablets eller mobiltelefoner, kommer priserne helt nederst efter at du er klikket ind på feks "kattepension".

hundepension-tureby-ny-front-1_454x212

Dyrenes velvære er af højeste vigtighed og vi tilstræber at hundene bliver motioneret flere gange dagligt. Der bliver set til hundene og kattene mange gange om dagen.

Hos os har vi mulighed for at imødekomme krav om at barfe hundene og kattene. 

Vi har selv hunde og en del katte. Vores katte går alle rundt på ejendommen (ikke der hvor hundene får lov at løbe løs), så vær rar at respektere vores katte = HOLD ALTID DIN HUND I SNOR når du ankommer. Vi vil være frygtelig ked af hvis din hund jagter vores katte eller gør udfald mod dem.

Fremvisning af hunde- og kattepension: Vi vil gerne vise vores pension frem, men kun mod forudgående aftale. Vær ude i god tid, der er rigtig mange som gerne vil komme og se til os, derfor kan der være lang ventetid på at få en tid – specielt hvis det skal være en weekend. Vi har fremvisning i dagtimerne, men ikke i højsæsoner og andre travle perioder. Fremvisning tager fra ½-1 time.

hundepension_by_night_472x234

Hvad siger vores kunder om os

Mange har haft fantastiske oplevelser hos os. Læs hvordan vores kunder oplever vores tryghed og service

et dejligt sted på landet, masser af plads til dyrene, både inde og ude. flinke og behagelige ejere.

​Jens haugaard nielsen

Via Google anmeldelser

Min små yorkier har det fantastisk
Jeg er bare så glad for stedet ❤🐕🐕

Freja Stauning

Via Google anmeldelser

D'angletere for både hund og kat. Kan kun anbefales. Fedt med de daglige videoer af "Det lille kræ"

Jane Doe

Via Google anmeldelser

Adresse

Hunde- og kattepension Tureby

Østerskovvej 22

4682 Tureby 

Følg os

fb-bwFacebook