Moderne faciliteter til dit kæledyr​​ ✔ 

Omsorgsfuldt personale​ ✔

Se de nyeste billeder/videoer af
​hunde og katte vi har i pleje pt​.​​

Du er også velkommen til at besøge vores webshop ​HER

Se vores besøgsrapport HER

Åbningstider

​Indlevering og afhentning:

​Alle dage mellem kl. 9-10 og 17-18.

Respekter venligst vores åbningstider.

Den 24. dec. er der lukket for indlevering og afhentning, den 31.dec er der kun åben mellem kl. 9-10.

Telefontid:

​Alle dage mellem kl. 8.00 til 18.00 - læg gerne en besked og vi ringer tilbage så hurtigt som muligt.

Fremvisning:

​Fremvisning af pensionen er kun mod forudgående aftale. Vi har ikke fremvisning i vores højsæsoner.

​​

Vi glæder os til at byde dig og din hund og/eller kat velkommen.​

Kattepension​ - kun for skønne katte

​Søger du en kattepension i nærheden af Haslev, Næstved og Køge? Vores hyggelige kattepension har to afdelinger: Den nye afdeling og den lille afdeling.

Den nye afdeling

Vores nye kattepension er helt ny og moderne. Vi har 170 kvadratmeter med gulvvarme, et skønt lyst lokale med 18 rum til kattene. Der bliver på sigt mulighed for, at kattene kan komme ud i udendørs voilere. Voileren er pt ved at blive bygget og forventes klar i løbet af 2019. Vi har store lyse værelser til din kat. Alle har gulv til loft højde. Klik her og se et lille klip fra kattepensionen og nogle af de skønne gæster vi har haft boende.
​​

​Masser af plads til din kat

Værelserne til kattene er på fire kvadratmeter. Der er desuden mulighed for at slå to af disse rum sammen til ialt otte kvadratmeter – hvis du for eksempel har mange katte, eller ønsker at din kat skal have ekstra plads. Der betales for minimum fire katte, hvis rummene skal slås sammen. Alle rummene er indrettet med gulv-til-loft klatrestativer, kattebakke, foder- og vandskåle. Kattene har mulighed for at se hinanden, men kan også søge i skjul bag de faste sider, sådan at katten ikke kan ses af de andre katte i vores kattepension. Katten får deres egen transportkasse med i rummet også. Du er velkommen til at medbringe kattens egne ting, mad og godbidder samt kattegrus. Vi bruger træpiller i kattebakkerne.

Fri bevægelse i kattepensionen

Den nye kattepension er i høj grad lagt an på, at kattene skal kunne færdes frit i pensionen og på det store fællesareal. Når kattene ankommer til pensionen, får katten sit eget rum, som den beholder under hele opholdet. Når katten lige er ankommet skal den ofte lige bruge lidt tid til at falde til. Når katten er faldet til, kan vi – hvis du har givet lov – lade døren stå åben, sådan at katten kan færdes blandt de andre katte, som også har fået lov af far og mor, til at futte rundt på egen pote i hele pensionen. I fællesarealet er der møbler som kattene kan putte sig i. Vi sidder jævnligt her og får en kop kaffe mens vi får en snak med kattene. Vi har desuden et kæmpe klatrestativ med masser af aktiviteter og hyggepladser, samt foderbar med tørkost ad libitum og vandfontæne. Der er legetøj i massevis.

Den lille afdeling

Dejligt lyst lokale med varme, klinker på gulvet, masser af legesager og lækre kvalitets klatretræer fra gulv til loft. Lille, rar kattepension, hvor vi har fire værelser til søde, skønne katte, og hvor vi kredser om din kat/katte. Værelserne er på fire kvadratmeter og din kat har gulv til lofthøjde, så der er masser af plads til din kat. Vi imødekommmer kattens behov for at klatre, og dens hang til at ligge og holde øje fra det højeste sted.

Stort indendørs legeområde

Derudover har vi i vores lille kattepension et indendørs legeområde på 35 kvadratmeter, hvor din kat kan komme ud og hygge sig og lege. Kattene kommer i legerummet/gangen på skift. Legeområdet har klartretræer, borde, stole, legesager og senge som din kat kan hygge sig med. Det giver din kat en dejlig mulighed for at komme ud og få lidt “luft under vingerne”, så dagligdagen i værelset brydes lidt.


​Den lille afdeling kan også bookes, hvis du har mange katte som du ikke ønsker skal være sammen med andre katte. Der betales minimum for 4 katte for at booke hele den lille afdeling i vores kattepension.

​Mobbefri kattepension til din kat

​Katte er gode til at færdes blandt andre fremmede katte, når de ikke er på eget territorium. Da alle kattene er på ukendt territorium i vores kattepension, vil ingen tage magten. Vi holder selvfølgelig øje med, at der ikke er katte der mobber andre. Hvis dette er tilfældet, bliver den kat der ikke kan enes med de andre, sat tilbage i sit eget rum.

​Privatliv og socialt samvær med andre katte

​Vi stræber efter at alle gæster i vores kattepension får en god og fredfyldt oplevelse af at futte rundt med de andre katte. Da kattene starter deres ophold hos os, med at være i sit eget rum, så ved de også hurtigt hvor de “hører” hjemme. Katten kan altså stadig gå ind i sit eget rum og putte i sin transportkasse eller på det tæppe som du måske har taget med til den. Det er også i kattens eget rum at evt medbragt foder/godbidder bliver serveret.​ der modtages ikke fertile hankatte i kattepensionen.

​Billeder og videoer af din kat

​I kattepensionen vil vi rigtig gerne kæle og hygge med din kat – hvis den har lyst. Nogle katte er reserverede, og ønsker ikke kontakt eller er meget lang tid om at få tillid til andre mennesker, og det respekterer vi naturligvis. Vi tager gerne billeder eller videoer af kattene mens de er i pleje hos os og sætter på vores Facebook profil, så du kan se din kat på facebook mens den er hos os. Du kan forvente af se din kat en til tre gange på Facebook, alt efter opholdets længde og kattens villighed til at snakke med os.

Fremvisning af kattepensionens skønne lokaler

​Vi vil rigtig gerne vise vores pension frem mod forudgående aftale. Vær ude i god tid, der er rigtig mange som gerne vil komme og se til os. Derfor kan der være lang ventetid på at få en tid – specielt i weekenden. Vi har fremvisning i dagtimerne, men ikke i højsæsoner og andre travle perioder. Fremvisning af vores kattepension tager cirka en halv time.

​Vil du høre mere om vores kattepension?

Har du spørgsmål om kattepensionen eller ønsker du at booke et ophold, er du velkommen til at ringe på telefon 40402493 eller sende en e-mail til info@hundeogkatteimperiet.dk​. Du kan også udfylde vores formular til pladsbestilling. Vi glæder os til at byde dig og din kat velkommen i vores dejlige, stemningsfulde omgivelser.

​​

Se billeder nedenfor fra vores nye afdeling, vores lille afdeling samt video fra vores kattepension.

​Den nye afdeling:


Den lille afdeling:


​Video fra vores kattepension:

Adresse

Hunde- og kattepension Tureby

Østerskovvej 22

4682 Tureby 

Følg os

fb-bwFacebook