✔ Moderne faciliteter til dit kæledyr​​

✔ Omsorgsfuldt personale​

Se de nyeste billeder/videoer af
​hunde og katte vi har i pleje pt​.​​

Besøg vores side med lækkert udvalg af hunde og katte mad  ​HER

Se vores besøgsrapport HER

Åbningstider

​Indlevering og afhentning:

​Alle dage mellem kl. 9-10 og 17-18.

Respekter venligst vores åbningstider.

Den 24. dec. er der lukket for aflevering og afhentning, den 31. dec. er der kun åben mellem kl. 9-10.

Telefontid:

​Alle dage mellem kl. 8.00 til 18.00 - læg gerne en besked og vi ringer tilbage så hurtigt som muligt.

Fremvisning:

​Fremvisning af pensionen er kun mod forudgående aftale. Vi har ikke fremvisning i vores højsæsoner.

​​

Vi glæder os til at byde dig og din hund og/eller kat velkommen.​

​Om os

​Når man aflevere sit kære kæledyr til fremmede mennesker, er der mange som jo naturligt er bekymret for hvordan det skal gå med deres kæledyr og ikke mindst hvordan forholdene er for dyrene, men også hvem der skal tage sig af deres dyr.

Vi vil gerne fortælle lidt om hvem vi er og hvad der har ladet livets vej føre os til noget så dejligt, som at arbejde med hunde, katte og smådyr.

Hos Hunde- og kattepension Tureby vil du møde Peter og Janne. Vi er ejere af stedet og vi står for den daglige drift. Det er os som tager sig af dit kæledyr, hvad enten det drejer sig om legetid, rengøring, fodring, gå ture, hyggetid mm. Derudover har vi voksent personale, der deltager i hundeluftning, pasning, rengøring osv. Det personale der hjælper med dyrene, har en bred erfaring inden for pasning af kæledyr. Udover personale til pasning af dyrene, har vi hjælp til at passe og vedligeholde ejendommen, samt hjælp til de mange projekter som stadig er i støbeskeen og som vi forventer færdiggjort indenfor en kort årrække. 

Peter har boet på gården siden 1997 og Janne kom til i 2009 med 4 schæfere og 3 katte. Peter havde 2 hunde. 

Til ejendommen er der 7,9 hektar jord og der har tidligere været svin på ejendom. Peter er landmand og driver selv jorden. Peter dyrker fortrinsvis hvede på markerne, da det kan brænde i vores combifyr – som bruges til opvarmning af hus og hunde/kattepension. Hele ejendommens jordtilliggende bruges dels til vores egne hunde, men også hundepensionens hunde har fornøjelse af de store arealer.

Udover uddannelsen som Landmand er Peter også tømrer og har – før vi gik igang med pensionen – arbejdet som tømrermester siden 1998. Før den tid arbejdede Peter som tømrer og havde jord i forpagtning.

Da Peter er en meget dygtig håndværker, har Peter stort set selv lavet alt hvad der idag kan ses som hunde- og kattepension hos os. Man kan på vores facebook side se, hvordan hundepensionen er blevet transformeret fra en gammel stald til det vi idag – når vi selv skal sige det – kender som en moderne og flot hundepension.

Link til albummet på facebook klik her

Peters barndom var præget af en masse dyr. Der var masser af heste og Peters forældre havde opdræt af schæferhunde og selvfølgelig var der katte på gården. Peter har haft hund hele hans liv. Peter havde også en stor interesse for fugle. 

Janne har siden tidlig barndom vidst at det med dyr – det var det livet skulle handle om. Det tog dog lige et par “omveje” før at hele dagen, inkl arbejdsdagen, kunne være fyldt med dyr. Janne er uddannet i en sportsbutik. Efter sportsbutikken blev det til en del år på kontor som skadebehandler og teamleder i et forsikringsselskab hvor Janne videruddannede sig på Forsikringsakademiet i bla. forsikringsjura. Dernæst flyttede Janne til New Zealand og havde en enkeltmands virksomhed med produktion af hunde- og katteudstyr samt en netbutik med salg af diverse hunde- og katteartiker, foder mm. Opholdet i New Zealand varede i knap 10 år og i 2009 kom Janne tilbage til Danmark og slog “pjalterne” sammen med Peter. Hele Jannes liv har været præget af dyr; hunde, katte, fugle, heste og alverdens smådyr. Janne har brugt utallige timer på hundetræningsbaner både i Danmark, men også i New Zealand. Det er særligt lydigheds og sporarbejde der har Jannes interesse og der er kommet en del præmier i hus på den konto. Janne har også i en årrække undervist hundeførere og deres hunde i lydighedsarbejde og spor. Det har altid været positive træningsmetoder der har været anvendt.

Når man ringer til os, så vil det være Janne som svarer telefonen, det er også Janne som sørger for bookinger og alt det administrative der følger med i kølvandet på at drive egen virksomhed. Det vil typisk være Janne som tager imod jer når I kommer med jeres kæledyr, eller når I ønsker at se vores pension på en aftalt fremvisning.

Der er mange der spørger om vi selv har hunde. Det har vi. Vi har en pom-chi og en Shih Tzu. Efter mere end 30 år med hovedsageligt schæfere og andre store hunde racer, har vi valgt at ned skalere fra at have 4-6 hunde ad gangen, til "kun" at have små hunde og så kun et par stykker. 

Det er vores egne hunde, tidligere og nuværende, som er i banneret på denne side.

For Janne er det en livslang drøm der er gået i opfyldelse, fra den spæde start i barndommen med at passe nabolagets dyr, og til at have egen pension er der gået mange år – men det har været “ventetiden” værd. Det er helt fantastisk at have så mange dejlige dyr omkring sig. Og ikke mindst er det dejligt at vores kunder viser os den kæmpe tillid det er, at aflevere sit kære kæledyr til os.

Når man kommer til os enten på besøg eller for at aflevere/hente sit kæledyr, så kan man næsten være sikker på at møde een af vores dejlige 13 katte. Kattene går frit på ejendommen og er død nysgerrige og holder sig ikke tilbage for at hoppe ind i folks biler – uanset om der sidder en hund eller ej. Vores katte er bedste venner med vores hunde, så kattene stoler fuldt og fast på, at alle hunde er fredelige og ikke kunne finde på at jagte dem. Sådan skal det helst blive ved med at være, derfor beder vi også altid om at hunde føres i snor og ikke gør udfald mod vores katte. Nedenfor er nogle billeder af os, nogle af vores dejlige katte: Maine Coon katte, Hellig Birma og British Shorthair og af vores hunde - tidligere og nuværende.

Hvad siger vores kunder om os

Mange har haft fantastiske oplevelser hos os. Læs hvordan vores kunder oplever vores tryghed og service

et dejligt sted på landet, masser af plads til dyrene, både inde og ude. flinke og behagelige ejere.

​Jens haugaard nielsen

Via Google anmeldelser

Min små yorkier har det fantastisk
Jeg er bare så glad for stedet ❤🐕🐕

Freja Stauning

Via Google anmeldelser

D'angletere for både hund og kat. Kan kun anbefales. Fedt med de daglige videoer af "Det lille kræ"

Jane Doe

Via Google anmeldelser

Adresse

Hunde- og kattepension Tureby

Østerskovvej 22

4682 Tureby 

Følg os

fb-bwFacebook