✔ Moderne faciliteter til dit kæledyr​​

✔ Omsorgsfuldt personale​

Se de nyeste billeder/videoer af
​hunde og katte vi har i pleje pt​.​​

Besøg vores side med lækkert udvalg af hunde og katte mad  ​HER

Se vores besøgsrapport HER

Åbningstider

​Indlevering og afhentning:

​Alle dage mellem kl. 9-10 og 17-18.

Respekter venligst vores åbningstider.

Den 24. dec. er der lukket for aflevering og afhentning, den 31. dec. er der kun åben mellem kl. 9-10.

Telefontid:

​Alle dage mellem kl. 8.00 til 18.00 - læg gerne en besked og vi ringer tilbage så hurtigt som muligt.

Fremvisning:

​Fremvisning af pensionen er kun mod forudgående aftale. Vi har ikke fremvisning i vores højsæsoner.

​​

Vi glæder os til at byde dig og din hund og/eller kat velkommen.​

Under opholdet / afhentning

Hvad sker der under din hunds ophold:

Når din hund er på ferie hos os, vil dens hverdag selvfølgelig være anderledes end når den er hjemme. Vi sørger for at din hund kommer ud og bliver aktiveret flere gange om dagen og at den kommer ud i legeområderne, hvor hundene evt. sættes sammen, hvis de kan og må være sammen med andre hunde.

Hundens løbegård i pensionen bliver rengjort dagligt, både den indvendige og udvendige løbegård. Der bliver oprenset eventuelle efterladenskaber mange gange om dagen.

Vi har kølekapacitet, samt et frysehus. Vi fodre meget gerne med barf, for barf hundenes vedkomne fodres med Dansk barf og der gives også kødfulde ben, grøntsager, olie og vitaminer. Hundene på tørkost bliver fodret med Essentials Food. Man er naturligvis velkommen til at tage hundens eget mad med.

I pensionen spilles afdæmpet radio hele døgnet.

Sikkerheden omkring hundene er høj, dvs at de områder hvor hundene har adgang og ophold, der er områderne forsvarligt indhegnet. Når vi går tur med hundene på vores arealer der ikke er indhegnet eller på vejen, så er hundene altid i snor.

For at skabe tryghed og glade hunde, gør vi meget ud af at have god kontakt med hundene. Det er naturligvis individuelt hvad den enkelte hund kan li’, men leg, nusseri eller en god snak plejer de fleste hunde at være glade for, og gør, at vi kan skabe et bånd mellem os og den enkelte hund.

Der bliver sagt godnat omkring kl. 22.30 med en lækker godbid (vi bruger kun 100% naturlige godbidder).

Det er vigtigt at vi får så mange oplysninger omkring din hund som muligt inden ankomsten; som feks om den må lege, har den nogle skavanker, er der noget særligt vi skal passe på med i forhold til hundens helbred. Det er rigtig ærgerligt at få en dyrlæge regning, for noget der altid har været der. Opdager vi noget hos hunden, som vi tror er sygdom/tilskadekomst så tager vi til dyrlægen – vi vil naturligvis prøve at kontakte dig først.

Under opholdet er du velkommen til at ringe/emaile/sms til os for at høre til din hund. Vi bruger vores profil på facebook til at ligge billeder/video af hundene ud på, så du på den måde kan se din hund. Der bliver taget billeder eller video af din hund 1-3 gange under opholdet. Nogle gange kan det være svært at få taget billeder pga vejrforholdene, vores kameraer er ikke glad for vand. På forsiden kan du via facebook logoet komme ind på vores profil. Du behøver ikke at have en facebook konto for at kunne se billederne.

Afhentning:

Vi har åbent alle dage mellem kl 9-10 eller 17-18, der er ikke mulighed for at hente sin hund udenfor vores åbningstider.

Når du skal afhente din hund mødes vi på gårdspladsen og vi kan få os en snak om hvordan din hund har haft det under sit ophold. Derefter går vi sammen ind i pensionen og henter din hund.

Når din hund har været på ferie hos os har den fået en masse nye indtryk og oplevelser. Det er helt normalt at din hund vil være træt.

Efter at du har afhentet din hund bliver værelse og løbegården, tæpper, senge, legetøj mm. rengjort. Vi anvender udelukkenden rengøringsmidler der er miljømærket med svanen (nordisk miljømærkning) Svanemrke _NM og/eller blomsten (europæisk miljømærke) Ecolabel _logo _v 5_red derudover er produkterne ikke testet på forsøgsdyr.

Dyrlægebesøg / forsikring:

Vi gør opmærksom på at hundens ophold i pensionen er under ejerens eget ansvar og at Hundepension Tureby ikke kan gøres ansvarlig ved evt. pludselig død eller opståede skader på hunden eller dennes ejendele under opholdet i vores pension.

Hvis hunden under opholdet efter vores skøn, er syg eller tilskadekommen så er ejeren indforstået med at vi konsultere dyrlæge for ejers regning. Vi vil naturligvis altid forsøge at kontakte ejer eller kontaktperson inden evt. dyrlægebesøg.

Har du spørgsmål? Du skal være velkommen til at kontakte os på tlf: 40 40 24 93 eller sende en mail til info@hundeogkatteimperiet.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad siger vores kunder om os

Mange har haft fantastiske oplevelser hos os. Læs hvordan vores kunder oplever vores tryghed og service

et dejligt sted på landet, masser af plads til dyrene, både inde og ude. flinke og behagelige ejere.

​Jens haugaard nielsen

Via Google anmeldelser

Min små yorkier har det fantastisk
Jeg er bare så glad for stedet ❤🐕🐕

Freja Stauning

Via Google anmeldelser

D'angletere for både hund og kat. Kan kun anbefales. Fedt med de daglige videoer af "Det lille kræ"

Jane Doe

Via Google anmeldelser

Adresse

Hunde- og kattepension Tureby

Østerskovvej 22

4682 Tureby 

Følg os

fb-bwFacebook