Fremvisning af hunde- og kattepension

Hundepension:

Har du lyst til at komme og se vores hundepension, er det muligt at booke sig ind på en gruppefremvisning. Vi tilbyder fremvisning i dagtimerne på fastlagte hverdage. Dagene ses ved at klikke på knappen nedenfor. Der er ikke mulighed for fremvisning enkeltvis. Der tilbydes ikke fremvisning i højsæsoner og andre travle perioder.

Fremvisningen i hundepensionen foregår uden hund. Vi starter med at se på selve hundepensionen, derefter ser vi på vores luftearealer, går en tur ind og ser svømmehallen og vandløbebånd mm. og slutter af i gårdbutikken/indskrivningen. Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs eller til slut i gårdbutikken. Hvis du ønsker at jeg skal møde din hund, så kan hunden medbringes, og jeg kan hilse på den efterfølgende ved bilen. Hvis flere har deres hund med som de ønsker at jeg skal hilse på, må der påregnes lidt vente tid.

Kattepension:

Har du lyst til at komme og se vores kattepension, er det muligt at booke sig ind på en gruppefremvisning. Vi tilbyder fremvisning i dagtimerne på fastlagte hverdage. Dagene ses ved at klikke på knappen nedenfor. Der er ikke mulighed for fremvisning enkeltvis. Der tilbydes ikke fremvisning i højsæsoner og andre travle perioder.

Vi starter med at gå en tur i udendørs voileret og derefter går vi indenfor og ser på faciliteterne indendørs. Vi afslutter med at gå i gårdbutikken/indskrivningen så man kan se hvor katten skal tages med ind, når man ankommer til et booket ophold. Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs eller til slut i gårdbutikken.

 

Der er ikke fremvisning i meget travle perioder, som feks juli og august mdr. Det gælder både hunde- og kattepensionen.

 

Når du har trykket på “book fremvisning” knappen, skal du vælge EVENTS for at komme videre.