Presse

Fra svinesti til selvforkælelse:

I uge 29 2016 bragte Lokalavisen Køge Bugt en artikel om vores nye kattepension:​

Vores lokale avis, Faxe Posten har bragt en artikel om pensionen og om vores gårdbutik www.hundeogkatteimperiet.dk:

Her kan hundene få en rigtig god ferie…​

Onsdag 26. marts 2014​

Peter og Janne foran hundeafdelingen. Janne står med en af familiens egne katte – en Maine Coon – men også deres dansk-svenske gårdhund har sneget sig med på billedet

Hold da op – her er godt nok flot, er den første tanke man får, når man ankommer til Hundepension Tureby.

Navnet er Tureby, men hunde- og kattepensionen – der er nemlig også en katteafdeling – ligger langt ude på landet på Østerskovvej 22, men altså med postnummer 4682.

Hundepension Tureby er oprettet i december 2012 og fremstår overordentligt flot. Hunde- og katteafdelingen ligger i hver sin bygning, så der er ikke noget med at gæsterne kommer til at leve som “hund og kat”.

I hundeafdelingen er der plads til 20 gæster. De har hver sit rummelige “værelse” og desuden er der nogle lidt større bokse så to hunde kan gå sammen. I halvdelen af boksen er der gulvvarme – så kan hunden selv bestemme om den vil ligge på et varmt eller koldt underlag. I tilknytning til hver boks er der en udendørs afdeling, så hunden kan gå ud og ind som den har lyst til.

Men dermed stopper det ikke. Hundene kommer ud at gå hver dag og tilmed er der kæmpestore sikkert indhegnede områder hvor hunden kan komme ud at lege – og hvis ejeren er med på det, og hunden er omgængelig, kan den lege med de andre “gæster” i pensionen – under opsyn naturligvis.​

Også katteafdelingen er flot – men alligevel er ejerne, Janne Hemi og Peter Hylager, ved at opføre en ny luksuskatteafdeling.

I tilknytning til hunde- og kattepensionen er der en lille butik hvor man kan købe alverdens udstyr til hunden og katten – og mad. Blandt andet barf, der er råt kød.

Janne Hemi og Peter Hylager har selv flere hunde og katte. Janne har trænet og gået i konkurrencer med schæfere og desuden har hun undervist i lydighed og sporarbejde da hun boede i New Zealand.

Peter har været tømrermester i mange år, så det er selvfølgelig ham der har bygget det hele, og det skinner tydeligt igennem, at der er kræset for detaljerne.

På hundepension-tureby.dk kan du læse mere og også se dyrlægens kontrolrapport – sådan en udfærdiges fire gange årligt, og det er god læsning…

På hundeogkatteimperiet.dk kan du se hvad butikken tilbyder.

/tor

21. december 2012 12:25:

Fra avisen: Køge Onsdag og Dagbladet:

DYREPASSION SKABER NY PENSION:​

Uddrag af artiklen:

Tureby: Parret Janne Hemi og Peter Hylager har en passion for kæledyr, som nu går fra hobby til arbejde. Det skriver DAGBLADET Køge.

Gennem nogen tid har parret ombygget en mindre landbrugsejendom i Tureby til en moderne pension for hunde og katte. Nu er hundepensionen færdig og klar til at modtage de første logerende.

Janne Hemi arbejder fuld tid på pensionen og Peter Hylager er også en del af den daglige drift. Derudover skal han passe landbruget og er desuden i gang med at bygge kattepension.

– Vi kan tilbyde 20 dejlige værelser med varme i gulvet og alle med udendørs løbegårde, både værelserne og de udendørs løbegårde har masser af plads.

Kattepensionen er endnu under opbygning, men forventes at stå færdig om kort tid.

– At vælge pension til sin hund er en tillidssag. Vi gør alt for at give hundene en dejlig oplevelse mens de er væk fra deres ejere og i pleje hos os, siger Janne Hemi. På gården er der store indhegnede arealer, hvor dyrene kan få rørt sig, og på opholdssprogrammet er også en daglig tur i Bregentved Gods skove, der ligger få hundrede meter væk.​​