Vask af hund

Trænger din hund til en vask, så bestil vask af hunden mens den er på ferie hos os. Du sparer besværret selv og ikke mindst rengøring af badeværelset efter hundevasken. Vi har professionelt udstyr til at give din hund en dejlig vask. Vi anvender økologiske produkter fra B&B. Hunden vaskes så vidt muligt den dag den skal afhentes eller dagen før. Det er en betingelse at hunden acceptere at vi håndtere den, dvs hunden skal være venlig overfor os.

Priser vask:

Lille korthåret hund under 20 kg kr. 300,00

Lille langhåret hund under 20 kg kr. 500,00

Stor korthåret hund over 20 kg kr. 400,00

Stor langhåret hund over 20 kg. kr. 600,00

Inkluderet i ovennævnte er vask af hunden med håndvarmt vand og økologisk shampoo fra B&B (også velegnet til hunde med allergi og sart hud), tørring med Siccaro tørredækken, tørring med håndklæder samt afsluttende tørring med føn.

En hurtig skyller kr. 100,00

​Inkluderet i en hurtig skyller er skylning med håndvarmt vand på hundens “understel” dvs ben, mave, bryst mm. Tørring med Siccaro tørredækken og håndklæder. Kan være velegnet hvis hunden har tendens til at tisse meget i dens rum/hundegård for at markere sig overfor de andre hunde, og hunden derved kommer til at lugte.

Du kan bestille hundevask når du aflevere hunden hos os eller når du booker dens ophold – men kan også bestille vasken mens hunden er hos os og du er taget afsted på ferie – bare send en sms, så klarer vi resten. ​