Vask, og børstning af hund

Vask, føn, børstning, negleklip af ALLE hunde, også hunde der IKKE er i pasning i pensionen

Trænger din hund til en aftale med hundefrisøren, så ring og bestil en tid eller send en mail på info@hundeogkatteimperiet.dk.

Du kan også booke hundefrisøren mens hunden alligevel er i pension hos os. Du sparer besværet selv og ikke mindst rengøring af badeværelset efter hundevasken. Vi har professionel udstyr til at give din hund en dejlig vask samt en grundig gennem børstning af hunde. Vi trimmer og klipper pt ikke.

Der bruges økologiske vaskemidler fra B&B.

Priser

Vask + tørring med tørredækken:

Lille korthåret hund under 20 kg kr. 300,00

Lille langhåret hund under 20 kg kr. 500,00

Stor korthåret hund over 20 kg kr. 400,00

Stor langhåret hund over 20 kg. kr. 600,00

Inkluderet i ovennævnte er vask af hunden med håndvarmt vand og økologisk shampoo fra B&B (også velegnet til hunde med allergi og sart hud) samt balsam og tørring med Siccaro tørredækken og håndklæder.

En hurtig skyller kr. 100,00

​Inkluderet i en hurtig skyller er skylning med håndvarmt vand på hundens “understel” dvs ben, mave, bryst mm. Tørring med Siccaro tørredækken og håndklæder. Kan være velegnet hvis hunden har tendens til at tisse meget i dens rum/hundegård for at markere sig overfor de andre hunde, og hunden derved kommer til at lugte.

Negleklip

Kr. 75,00

Vask + føn + børstning

Hunden vaskes med økologisk shampoo samt balsam. Herefter tørres pelsen med føn samt børstning af hunden. Derudover negleklip.

Alle priser der gives ved bestilling af vask+føn+børstning er vejledende, da det vil komme an på den aktuelle hund og pelsens tilstand. Ring eller skriv til info@hundeogkatteimperiet.dk for vejledende pris.