Vask af hund

Vask af hunde, der er i pasning i pensionen

Du kan booke en vask af din hund, når den nu alligevel er i pension hos os. Du sparer besværet selv og ikke mindst rengøring af badeværelset efter hundevasken. Vi har professionel udstyr til at give din hund en dejlig vask.

Har du behov for at din hund skal mere end vask, feks børstning, negleklip eller en klipning, så kan Mette fra Gi’Pote som har til huse hos os, hjælpe med det. Vi sørger for at hunden kommer til Mette og er fin og lækker til du skal hente den igen.

Der bruges økologiske vaskemidler fra B&B.

Priser

Vask + tørring med tørredækken:

Lille korthåret hund under 20 kg kr. 300,00

Lille langhåret hund under 20 kg kr. 500,00

Stor korthåret hund over 20 kg kr. 400,00

Stor langhåret hund over 20 kg. kr. 600,00

Inkluderet i ovennævnte er vask af hunden med håndvarmt vand og økologisk shampoo fra B&B (også velegnet til hunde med allergi og sart hud) samt balsam og tørring med Siccaro tørredækken og håndklæder.

Hundefrisør

Klipning, vask, børstning og negleklip

Har du brug for at få din hund klippet, vasket, børstet og få klippet negle, så er det nu muligt at bruge vores in-house hundesalon Gi’Pote ved Mette Rømer. Kontakt Mette på tlf 29608772 og lav en aftale. Mette start sin egen salon i vores bygninger fra den 16. oktober 2023. Book allerede nu, også selvom din hund ikke skal i pension.