Hundepension på Sjælland

Hundepension på Sjælland med hundepasning for vuffere i alle størrelser

Søger du en tryg og moderne hundepension på Sjælland? Hunde- og kattepension Tureby er en hyggelig og tidssvarende hundepension beliggende i skønne, landlige omgivelser, tæt på skov og natur.

​​En hundepension på Sjælland med masser af plads

Vores hundepension er af nyere dato, på trods af vores mangeårige erfaring med hundepasning med alle de moderne faciliteter som din hund kender hjemmefra. Vores hundepension på Sjælland kan tilbyde 20 dejlige værelser med varme i gulvet, samt egen udendørs løbegård. Både værelser og de udendørs løbegårde har masser af plads til din hund – uanset størrelse.​

Denne video er inde fra selve hundepensionen

Hundpasning med bevægelse, leg og aktivering

​Når din hund er på ferie hos Tureby Hundepension, gør vi alt for, at den vil føle sig så meget hjemme som overhovedet muligt. Under vores hundepasning sørger vi for at din hund kommer ud og bliver aktiveret flere gange om dagen, og at den kommer ud i legeområderne, hvor hundene eventuelt sættes sammen, hvis de kan og må være sammen med andre hunde.

I hundepensionen vil vi rigtig gerne kæle og hygge med din hund – hvis den har lyst. Vi respekterer naturligvis, at nogle hunde kan være reserverede, og er længere tid om at få tillid til nye mennesker.

Billeder og videoer af din hund

Mens din bedste ven er i hundepension på Sjælland hos os, tager vi gerne billeder eller videoer og sætter på vores Facebook profil, så du kan følge med i hundens trivsel. Du kan forvente at se din hund en til tre gange på Facebook, alt efter hundepasningens længde.

​​Besøg vores gårdbutik

På gården har vi også en gårdbutik, hvor vi har et bredt udvalg af kvalitets hundeartikler samt hundemad, herunder BARF hundemad. Klik på rullegardinet om gårdbutikken for at se nærmere.

Fremvisning af hundepensionen på Sjælland

Vi viser gerne vores dejlige hundepension i Tureby frem mod forudgående aftale. Vi anbefaler at bestille en fremvisning i god tid, da der er rigtig mange som gerne vil se vores hundepension. Derfor kan der være lang ventetid – specielt i weekender. Vi har fremvisning i dagtimerne, dog ikke i højsæsoner og andre travle perioder. Fremvisning af vores hundepension tager cirka en halv time til en time.
Hvis du har lyst til at høre mere, eller har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

​Se billeder fra vores pension herunder, og læs mere om hundepensionen via under-menuerne.