Kattepension nær Næstved og Køge

Få din kat i kattepension hos os

Søger du en kattepension i nærheden af  Næstved, Køge og Haslev, hvor en personlig kattepasning er en selvfølge? Vores hyggelige kattepension nær Næstved og Køge i Tureby har lækre og moderne faciliteter til din kat.

Vi har 170 kvadratmeter kattepension med gulvvarme, et skønt og lyst lokale med plads til at røre sig. Udendørs volieren er i støbeskeen, vi glæder os til den er klar.

Se videoen og se hvor dejligt misserne har det i vores pension.

​Kattehotel med masser af plads til din kat

Værelserne til kattene er på fire kvadratmeter. Der er desuden mulighed for at slå to af disse rum sammen, så der rådes over otte kvadratmeter i alt – hvis du for eksempel har mange katte, eller ønsker du under pasningen, at din kat skal have ekstra plads. Der betales for minimum fire katte, hvis rummene skal slås sammen. Alle rummene på vores kattehotel er indrettet med gulv-til-loft klatrestativer, kattebakke, foder- og vandskåle. Kattene har mulighed for at se hinanden, men kan også søge i skjul bag de faste sider, sådan at katten ikke kan ses af de andre katte i vores kattepension. Du er velkommen til at medbringe kattens egne ting, mad og godbidder samt kattegrus. Vi bruger træpiller i kattebakkerne.

Kattepasning med fri bevægelse

Den nye kattepension nær Næstved og Køge er i høj grad lagt an på, at kattene skal kunne færdes frit i pensionen og på det store fællesareal. Når kattene ankommer til pensionen, får katten sit eget rum, som den beholder under hele opholdet. Når katten lige er ankommet, skal den ofte lige bruge lidt tid til at falde til. Når katten er faldet til, kan vi – hvis du har givet lov, lade døren stå åben, så kan katten færdes blandt de andre katte, som også har fået lov af far og mor, til at futte rundt på egen pote i hele pensionen. I fællesarealet er der møbler, som kattene kan putte sig i. Vi sidder jævnligt her og får en kop kaffe, mens vi får en snak med kattene.

​Se video fra vores kattepension

Mobbefri kattepension nær Næstved og Køge til din kat

Katte er gode til at færdes blandt andre fremmede katte, når de ikke er på eget territorium. Da alle kattene er på ukendt territorium i vores kattepension, vil ingen tage magten. Vi holder selvfølgelig øje med at der under vores kattepasning, ikke er katte der mobber andre. Hvis dette er tilfældet, bliver den kat der ikke kan enes med de andre, sat tilbage i sit eget rum.

Privatliv og socialt samvær med andre katte

Vi stræber efter at alle gæster i vores kattepension får en god og fredfyldt oplevelse af at futte rundt med de andre katte. Da kattene starter deres ophold hos os, med at være i sit eget rum, så ved de også hurtigt hvor de “hører” hjemme. ​Der modtages ikke fertile hankatte til kattepasning i kattepensionen.

Billeder og videoer af vores kattepasning

I kattepensionen nær Næstved og Køge vil vi rigtig gerne kæle og hygge med din kat – hvis den har lyst. Nogle katte er reserverede, og ønsker ikke kontakt eller er meget lang tid om at få tillid til andre mennesker, og det respekterer vi naturligvis. Vi tager gerne billeder eller videoer af kattene mens de er i pleje hos os, og sætter på vores Facebook profil. Vi kalder det et lille postkort fra os til katteejeren.

Fremvisning af kattepensionens skønne lokaler

Vi vil rigtig gerne vise vores pension frem mod forudgående aftale. Vi har fremvisning i dagtimerne, men ikke i højsæsoner og andre travle perioder. Fremvisning af vores kattepension tager cirka en halv time.