Om os

​Når man aflevere sit kære kæledyr til fremmede mennesker, er der mange som jo naturligt er bekymret for hvordan det skal gå med deres kæledyr og ikke mindst hvordan forholdene er for dyrene, men også hvem der skal tage sig af deres dyr.

Hos os vil du primært møde Janne. Peter som jeg er gift med, og jeg er ejere af stedet og det er Janne primært som står for den daglige drift. Derudover har vi voksent personale, der deltager i den daglige drift.

Til ejendommen er der 7,9 hektar jord og der har tidligere været svin på ejendom. Hele ejendommens jordtilliggende bruges dels til vores egne hunde, men også hundepensionens hunde har fornøjelse af de store arealer.

Vi har selv stået for stort set hele ombygningen af gården, til det som du ser idag.

Når man ringer til os, så vil det være Janne som svarer telefonen, det er også Janne som sørger for bookinger og alt det administrative der følger med i kølvandet på at drive egen virksomhed. Det vil typisk være Janne som tager imod jer når I kommer med jeres kæledyr, eller når I ønsker at se vores pension på en aftalt fremvisning.

Der er mange der spørger om vi selv har hunde. Det har vi. Vi har 4 pom-chi, 1 chihuahua og en Shih Tzu. Efter mere end 30 år med schæfere og andre store hunde racer, har vi valgt at ned skalere fra at have 4-6 hunde ad gangen, til “kun” at have små hunde og ja så er det efterhånden blevet til 6 små hunde.

Katte er der efterhånden “kun” 8 tilbage af, vi har British Shorthair, Hellig Birma og Maine Coon. Nogle er indekatte og andre er både ude og inde. Pas på vore katte når du kommer med din hund – hold den i snor <3

Det er vores egne hunde og katte, tidligere og nuværende, som ses på denne side.

For Janne er det en livslang drøm der er gået i opfyldelse, fra den spæde start i barndommen med at passe nabolagets dyr, og til at have egen pension er der gået mange år – men det har været “ventetiden” værd. Det er helt fantastisk at have så mange dejlige dyr omkring sig. Og ikke mindst er det dejligt at vores kunder viser os den kæmpe tillid det er, at aflevere sit kære kæledyr til os.