Vi åbner hundesvømmehal

Lige mens du sidder og læser dette, er vi i fuld gang med at ombygge den ene længe på gården til en hundesvømmehal eller rettere et wellness center for hunde. Det bliver i stor stil selvbetjeningsløsninger, med booking og betaling på hjemmesiden, men der bliver også mulighed for at booke tider hos dygtige medarbejdere.

Der kommer 2 svømmebassiner hver 10 meter lange og der bliver opdeling mellem bassinerne, så man kan have sin hund/hunde rimelig frit mens man svømmer med dem, selvom der er en der svømmer med sin hund i det andet bassin.

Derudover bliver der sat en hundevask op, dvs. at du kan komme og vaske din hund i et ordentlig badekar, så din ryg i er ødelagt bagefter og hele dit hus ikke er kørt igennem af en våd hund der ryster sig. Det bliver godt!

Hundefrisøren kommer også i nye lokaler.

Vandløbebåndet bliver gjort tilgængeligt for alle som det er nu, det er jo super genoptræning/træning til din hund.

Sidst men ikke mindst forventer vi at åbne op for hundetræning så snart vores parkeringsforhold er lavet. Det er forhåbentlig i løbet af efteråret 2022.

Tidshorisonten er sensommer/efterår 22 – med forventning om at gårdbutik, frisør og behandlerrum er klar sent forår 22.

Hvis du er behandler eller hundefrisør og har lyst til at indgå i et godt team, gerne som selvstændig, med masser af muligheder, så kontakt mig for yderligere info.

Vi glæder os – der er jævnlige opdateringer på facebook om processen.