Hundesvømning på Sjælland – måske Danmarks flotteste svømmehal

Klar til hundesvømning?  –  læs info og book nederst på siden.

100% selvbetjent svømmehal til hundesvømning for alle – ikke kun for pensionens gæster – men alle. Hundesvømmehal ikke langt fra Køge og Næstved, tæt på Haslev, lige mellem Dalby og Karise.

Sjov, træning, hygge, genoptræning, motion, brug for at tabe sig, spas… kært barn har mange navne, men svømning for hunde er fantastisk.

Vi har hundesvømning i skønne, nye, moderne lokaler med 2 bassiner, med adskillelse, så man ikke bliver forstyrret af hunden ved siden af. 2 bassiner hver på 10 meter x 2 meter. Brede nok til at 2-3 store hunde kan svømme ved siden af hinanden og brede nok til at de også har god plads til at vende. Vand temperatur på 22 grader. Rum temperatur på 24 grader.

Svømmehallen er åben alle dage fra kl 8.00 til 21.00. Porten åbner 7.45. Er du kommet før tid, så lad venligst hunden blive i bilen. Ingen hundeluftning på den private vej tak.

Priser:

 30 minutter                                  kr. 200,00

 5 turs kort                                     kr. 850,00

 10 turs kort                                  kr. 1500,00

 20 turs kort                                  kr. 2500,00

(klippekort kan købes når du har logget dig ind og feks skal booke en tid til svømmehallen, så findes muligheden for køb af klippekort oppe i højre hjørne)

Hjælp opstart, med instruktør 15 minutter (1 hund) kr. 150,00

 

Der må medbringes 3 hunde og klippekort er gældende i 1 år fra udstedelsen.

 

 Afbestilling af tid skal ske senest 6 timer før din tid, ellers er dit klip gået tabt.

Da det er en selvbetjent svømmehal er der nogle retningslinjer der skal overholdes, for at alle kan føle sig velkomne og nyde faciliteterne.

Hundeluftning:

Sørg for at din hund er godt luftet inden din svømmetid. Det er muligt at lufte din hund i indhegningen ved siden af p-pladsen. Der står ”Hundeluftning” på hegnet ved døren. Uden for lufteområdet SKAL hunden være i snor. Husk pose til opsamling, der er en skraldespand ved luftpladsen. Lad venligst være med at lufte hunden i indkørslen eller på den private vej, da vi gerne vil tage hensyn til vores nabo, som ikke ønsker hundeluftning på den private vej. Undgå at have hunde i bilen som gør, og undgå unødig støj på p-pladsen, da vi vil gerne tage hensyn til vores naboer. Tak fordi du tager hensyn.

Når du ankommer:

Medbring håndklæde, regntøj, legetøj samt fornuftigt og rent fodtøj. Er din hund i fældning, så sørg for at den er børstet godt igennem inden ankomst.

Når din hund er luftet og du er klar til at gå ind i svømmehallen, så går du til den skyllestation som du har booket til.

Bassin 1 har skyllestation 1 og bassin 2 har skyllestation 2.

Sørg for at skylle din hund på ben, poter og under maven. Brug ikke sæbe, shampoo eller potevoks når din hund skal i bassinet. Hvis din hund ikke bryder sig om at komme op i karret, kan du skylle den på gulvet. Det er ikke meningen at mennesker skal op i badekarret, det er for hunden. Du skal stå på gulvet 🙂 Når du er færdig med at skylle, svaber du gulvet og samler hundehår op fra gulv/kar/afløb og smider i skraldespanden. Vent ved skyllestationen til det er din tur. Gå ikke ind til bassinet før det er din tur, heller ikke selvom der ikke er andre. Hold hunden i snor indtil du er inde i poolområdet.

Når hunden skal svømme:

Brug svømmevest til din hund, hvis ikke den er vant til at svømme. Det sikre at din hund ligger rigtig i vandet, samt du kan have snor i vesten, så du bedre kan hjælpe din hund. Er din hund nybegynder, så giv dig god tid og lok så vidt muligt din hund i vandet. Hold fast i håndtaget så du kan skabe balance for hunden. Lok gerne med legetøj. Ingen godbidder i vandet. Når hunden er i vandet, så gå langs bassinet og vend hunden for ende ved at man forsigtig skubber hunden væk fra kanten og ud mod midten af bassinet, sørg for at hunden holder balancen ved at holde fast i håndtaget eller have en hånd på bagdelen af hunden, ind mod midten af bassinet. Det er kun hunde som skal være på rampen og plateauet, det er ikke for mennesker. Du skal stå på gulvet, derved kan du nemmest hjælpe din hund, når den er på rampen og på vej i vandet og hjælpe den når den svømmer.

Vil du gerne have instruktion, så tjek for tider med instruktør hjælp.  

Sørg for at holde pauser, det er hårdt at svømme når man ikke er vant til det. Kik på din hund, og sørg for at den ikke bliver overanstrengt.

Brug kun det bassin du betaler for.

Du kan medbringe 3 hunde.

Der er svømmeveste og oppustelige kraver (kraver er gode sammen med redningsvest, til hunde med store hoveder i forhold til kroppen, feks fransk- og engelsk bulldog).

Der legetøj som kan benyttes, ingen godbidder i vandet.

Har din hund et ”uheld” i vandet skal vi kontaktes omgående.

Når I er færdig med hundesvømning:

Tag vesten af hunden.

Sørg for at hunden har rystet sig inden du forlader bassinområdet, tør hunden, giv den evt. tørredragt på.

Skim vandet med nettet, det er ikke legetøj for hunden eller for børn. Saml hårene op af nettet og smid dem i skraldspanden.

Put legetøj i spanden, sørg for at det er fri for pels.

Hæng redningsveste op, sørg for at de er fri af pels.

Svab rampe og plateau.

Svab gulvet og smid pels/hår i skraldespanden.

Det er muligt at booke sig ind til at føntørre og børste din hund via hjemmesiden under hundevask selvbetjent.

Tak for at du sørger for at det er lækkert at komme efter dig og svømme 😊

Generelt:

Hunde i løbetid, med åbne sår, kennelhoste eller bærer af andre smitsomme sygdomme, har diarre eller utøj må ikke benytte faciliteterne.

Al færdsel og benyttelse af faciliteterne er på eget ansvar.

Hunde føres i snor når de ikke er i det aflukkede poolområde, de er til hundesvømning ikke socialisering.

Badekar er for hunde, ikke mennesker. Stå på gulvet når du skyller din hund.

Ramper og plateau er KUN for hunde, ikke for mennesker.

Bassinkanten er ikke til mennesker at gå på, heller ikke til hunde.

Ingen hundeluftning i indkørslen eller på den private vej, brug det indhegnede lufteområde.

Rigtig god fornøjelse, vi håber at du og din hund får en skøn oplevelse og at du aflevere stedet som du modtog det. På den måde får den næste også en god oplevelse.

 

Hjælp til opstart, med instruktør:

Har du brug for hjælp til at få din hund i bassinet, og få vist hvordan du bedst håndtere din hund når den er i vandet. Så kan du nu booke dig og din hund til intro. Målet er at få din hund i vandet og give den en god oplevelse. Men der er ikke garanti for at få hunden i.

Intro hjælp er på 15 minutter og du må have 1 hund med.  Book ved at trykke nedenfor, vælg hundesvømning, og dernæst intro så kommer der tider frem. Man skal ikke vælge bassin, når man ønsker intro.