Priser​

I prisen er inkluderet følgende:

Mad, kærlig pleje, lufte/gåture og legetid, rene og moderne faciliteter:

Tørkost eller barf, daglig rengøring af værelset og udvendig løbegård. Hundene har 4 aktiviteter hver dag, hvor de bliver aktiveret på forskellig måde. Vi har store legepladser/hundefold hvor hunden kan lege med andre hunde – hvis ejeren giver lov !. Ellers kan hunden lege med os eller bare løbe og hygge sig. Vi har derudover også 4 store hundeluftningsarealer/løbegårde hvor hundene kommer ud på skift i løbet af dagen. ​Desuden har hunden sin egen udendørs løbegård der er adgang til fra dens rum.

Priser 01.01.2024:

1 hund i eget rum kr. 355,00 *

2 hunde i eget rum kr. 445,00 * ^

3 hunde i eget rum kr. 515,00 * ^

1 hund over 60 kg i eget rum kr. 445,00 *

*pris pr. påbegyndt dag

^kun hunde der bor sammen hos deres ejer må dele værelse.

Der tages forbehold for størrelsen og temperament af hundene, hvis 2 eller 3 hunde skal være i samme rum. Ved store hunde over 60 kg skal man bestille et rum til hver hund.

Tillægsydelser der kan købes under opholdet:

Vandløbebånd 30 minutter a kr. 305,00

Hundesvømning 30 minutter a kr. 250,00 (for øvede hunde)

Hundesvømning 30 minutter a kr. 300,00  ( for uøvede hunde under 30 kg)

Hundesvømning 30 minutter a kr. 400,00 (for uøvede hunde over 30 kg)

(alle tillægsydelser er betinget af, at de kan passe ind i vores hverdag med hundene)

Priser JULEN:

Der betales for minimum 5 dage, hunden behøver ikke at være her 5 dage, men minimum pris er for 5 dage. Der er ikke aflevering/afhentning af hunde den 24. december.

Priser NYTÅR:

Der betales for minimum 6 dage, hunden behøver ikke at være her 6 dage, men minimum pris er for 6 dage. Der er ikke aflevering/afhentning af hunde den 31. december.

Højsæsoner:​

  • vinterferie (uge 7 og 8)
  • påskeferie
  • sommerferie (uge 25 til og med 32)
  • efterårsferie (uge 42)
  • jul og nytårsferie (uge 52 & 1).

Der skal minimum betales for 7 dage i sommerferie ugerne 26-32.

Nytår betaltes for minimum 6 dage og i vores øvrige højsæsoner skal der minimum betales for 5 dage. Dvs at du kan godt booke for mindre end  6 (nytår) eller 5 dage, men du betaler for minimum 6 (nytår) eller 5 dage.

Depositum:

Højsæsoner

Der skal betales et depositum på kr. 800,00 pr. værelse ved booking i højsæsonen, der er ikke reserveret plads før vi har modtaget depositum og du har modtaget en bekræftelse fra os.

Depositum kan ikke flyttes til andre perioder og returneres ikke ved afbestilling eller udeblivelse.

Depositum indbetales på vores konto i Nordea: 2320-6883304320 og seneste 7 dage efter fremsendelse af faktura. Hvis beløbet ikke indbetales til aftalt tid, bortfalder bookingen uden yderligere henvendelse til dig. Dette gælder for alle højsæsoner. Depositum kan ikke betales med mobilepay.

Lavsæsoner

Der skal ikke betales depositum. Man kan booke ned til 1 dag hvis det ønskes.

Betalingsbetingelser:

Der afregnes for opholdet, ved indlevering af hunden. Vi modtager følgende:

  • Dankort, Visa
  • kontanter
  • Bankoverførsel til Nordea Reg nr 2520 konto nr.6883304320

Der betales for hele det bookede ophold, også selvom du afhenter før tid.

Afbestilling/rettelser:

Højsæsoner:

Afbestilling: Skal ske senest 21 dage før påbegyndt ophold, ellers betales der for hele det oprindeligt reserverede ophold. Ved udeblivelse skal du betale for hele det oprindeligt reserverede ophold.

Rettelser: Gælder kun for sommerferie ugerne. Vi oplever desværre at der er en nogle som booker feks 14 dage for at være sikker på at få plads. Når så rejsen er bestilt, så skal der feks kun bruges 8 dage. Dvs at der så opstår “huller” på begge sider af den booking på nogle få dage, som vi så ikke kan få afsat. Rettelser skal ske senest 14 dage efter booking ellers betales for hele det oprindeligt bookede ophold.

Lavsæson:

Afbestilling skal ske senest 7 dage før påbegyndt ophold ellers betales der for det reserverede ophold. Ved udeblivelse skal du betale for hele det reserverede ophold.